Het LMN Regio Gent maakt vanaf juli 2020 de omschakeling naar eerstelijnszones. Deze website zal verdwijnen, klik hier voor meer info

Vormingen

 

Op 6, 13 en 18 december kwamen de hulp- en zorgverleners uit respectievelijk Merelbeke, Destelbergen en Ledeberg opnieuw samen om elkaar beter te leren kennen én om interprofessionele training

Op 24 mei 2018 vond in het ontmoetingscentrum Flora een buurtbijeenkomst plaats voor alle zorg- en hulpverleners die werkzaam zijn in Merelbeke. 

Op 19 april 2018 vond in het Jeugd- en gemeenschapscentrum een buurtbijeenkomst plaats voor alle zorg- en hulpverleners die werkzaam zijn in Destelbergen en Heusden. 

Op 29 maart 2018 vond in het Dienstencentrum Ledeberg een buurtbijeenkomst plaats voor alle zorg- en hulpverleners die werkzaam zijn in Ledeberg. 

Vorige week (13/3) vond de ‘kick-off Gentse zelfstandige thuisverpleegkundigen’ plaats. Naast een inhoudelijke vorming door prof. vande Moortel, werd vooral ook nagedacht over het beter verenigen van alle zelfstandig thuisverpleegkundigen werkzaam in Gent!

Pagina's

Subscribe to RSS - Vormingen