Het LMN Regio Gent maakt vanaf juli 2020 de omschakeling naar eerstelijnszones. Deze website zal verdwijnen, klik hier voor meer info

Up-to-date houden van de zorggids

Het up-to-date houden van de gegevens in onze zorggids vraagt heel wat inspanningen. We hanteren volgende principes:

  1. Minstens één maal per jaar krijgen alle zorgverleners een e-mail met de vraag om hun gegevens na te kijken en zo nodig te updaten.
  2. Voor sommige disciplines wordt samengewerkt met beroepsgroepen. Door het vergelijken van lijsten, sporen we sneller onjuistheden op.
  3. Minstens één maal per jaar wordt via internet gezocht naar nieuw gestarte zorgverleners in de regio. Zij krijgen de vraag om hun gegevens na te laten in onze zorggids.
  4. We stellen de zorggids ook voor aan laatstejaarsstudenten van verschillende hogeschoolopleidingen. Dit doen we in overleg met de andere Oost-Vlaamse LMN's en zo hopen we ook de startende zorgverleners in onze zorggids te kunnen vermelden.
  5. Iedereen heeft de kans om te allen tijde onjuiste of ontbrekende gegevens aan ons mee te delen. Wij passen deze dan zo spoedig mogelijk aan.
  6. Als wij een vermoeden hebben van foutieve gegevens, doen we er alles aan om dit te verifiëren (e-mailen, opbellen,...).

Kunnen we 100% garantie geven dat de gegevens in de zorggids up to date zijn? Nee, dat kunnen we niet. Maar via bovengenoemde principes proberen we al sinds 2010 een kwalitatieve databank aan te bieden, en dat zullen we ook blijven doen in de toekomst.

Overtuigd van onze zorggids? Ga dan op zoek naar een zorgverlener in Gent, Destelbergen, Melle of Merelbeke.

Zorggids - vind een zorgverlener in Gent Destelbergen Melle Merelbeke